Opplev fantastiske viner fra Piemonte på Gaffel & Karaffel

Apéritif arrangerer endelig sesongens første vinkurs i Stavanger.

Apéritif arrangerer endelig sesongens første vinkurs i Stavanger. Og med oss til vakre Rogaland har vi Emanuele Baldi fra den briljante produsenten Prunotto.

Meld deg på her: 
https://www.aperitif.no/artikler/opplev-fantastiske-viner-fra-piemonte-pa-gaffel-karaffel-i-stavanger/404244

Det finnes knapt et vinområde i Italia som er mer sagnomsust enn Piemonte. Denne kvelden får du smake noen av de aller beste vinene derfra. Deriblant både ‘kongen’ og ‘dronningen’ av Piemonte, Barolo og Barbaresco.

Kveldens produsent, Prunotto, har ca. femti hektar vinmarker i området Langhe og Monferrato. Området er delt inn i mindre vinmarker bestående av individuelle crus fra hvilket de store, røde vinene produseres. Prunotto produserer også flotte viner av hvite druer som Moscato d’Asti og Arneis. Hos Gaffel & Karaffel denne kvelden får du selvfølgelig også smake disse.

**Hele ni herlige viner**

Emanuele Baldi
Foredragsholder denne kvelden er Emanuele Baldi. Han har jobbet hos Prunotto siden 2001. Når han ikke er på reise verden rundt arbeider han tett med vinmakeren Gianluca Torrengo. Emanuele vil lede deg gjennom en smaking på ikke mindre enn ni herlige viner.

Han vil fortelle mer om det fantastiske vinområdet, Prunottos imponerende historie, tradisjoner og ikke minst om hvorfor vinene herfra er så berømte.

Vi gleder oss til å ta imot dere på Gaffel & Karaffel for det som blir en smakfull og spennende aften i Apéritif-regi. Den første av mange flere i Stavanger. Ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære på en fantastisk vinopplevelse.

Dette får du oppleve: 9 utsøkte viner fra Prunotto.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Foredragsholder: Emanuele Baldi
Foredraget holdes på engelsk.
Dato og tid: Mandag 2.oktober 2017, kl. 18.00 – ca. 20.30.
Sted: Gaffel & Karaffel, Øvre Holmegate 20, 4006 Stavanger.
Pris: Kroner 595 pr. person.

Meld deg på her:
https://www.aperitif.no/artikler/opplev-fantastiske-viner-fra-piemonte-pa-gaffel-karaffel-i-stavanger/404244

social_facebook